EU Xàtiva realitza esta vesprada un acte per la Construcció de la Unitat Popular

L’acte serà hui dimarts, dia 7 a les 19:30h a la casa de la cultura de Xàtiva

Manolo Monereo, membre de la direcció Federal d’Izquierda Unida, mà dreta d’Alberto Garzón i uns dels ideòlegs referents de la Unitat Popular a tot l’Estat espanyol vindrà a Xàtiva a fer un acte per la Construcció de la Unitat Popular.
L’acte serà hui dimarts, dia 7 a les 19:30h a la casa de la cultura de Xàtiva on comptarem amb la presència de membres de guanyem València i de les direccions federals i nacionals d’IU i d’EUPV.

Manolo Monereo és també membre del Frente cívico i va ser uns dels assesors directes durant la coordinació d’IU de Julio Anguita. És membre del Centro de Estudios Políticos y Sociales (CEPS) i participa assíduament a les tertúlies de “Fort Apache”, programa dirigit pel Secretari General de Podemos, Pablo Iglesias.

Per a EU Xàtiva la Unitat Popular és l’instrument necessari per a superar el règim del 78 del bipartidisme i tirar endavant un procés constituent que vaja de baix cap a dalt i amb el teixit social necessari per a sentar els nou fonaments de la nova etapa democràtica al país.