EU pretén impulsar un Pacte Local per l’Ensenyament Públic a la ciutat

El grup destaca que l’Ajuntament «ha reduït en un 10% el pressupost d’educació afectant sobretot al manteniment dels edificis públics»

EU de Xàtiva pretén impulsar un Pacte Local per l’Ensenyament Públic a la ciutat. El passat divendres varen comparèixer en roda de premsa la coordinadora d’EUPV i síndica en les Corts Valencianes, Marga Sanz, junt als regidors d’EU Xàtiva Miquel Lorente i Cesca Chapí. En l’encontre també estigué present Amor Amorós, responsable de l’àrea d’ensenyament d’EU Xàtiva.

En la roda de premsa s’informava de que la formació d’esquerres va a iniciar una ronda de contactes amb tots els agents locals de la comunitat educativa per sentar les bases d’un Pacte Local per l’Ensenyament Públic. L’Objectiu és frenar els atacs en forma de retallades que està rebent l’ensenyament públic, «de fet el propi Ajuntament ha reduït en un 10% el pressupost d’educació afectant sobretot al manteniment dels edificis públics», destaquen des d’EU.

Per altra banda, el mateix divendres Marga Sanz junt a membres del col·lectiu d’EU es reuniren amb l’AMPA de l’Attilio Bruschetti per intercanviar impressions i per assumir tot un seguit de propostes que la coalició d’esquerres traslladarà a les Corts Valencianes.