EU presenta el Programa de Govern a les associacions de festes de carrer

Lorente: «Cal crear una Junta de Festes de Carrer com entitat de participació, de suport econòmic i d’infraestructures per al conjunt de les comissions”

Els membres de la candidatura d’Esquerra Unida de Xàtiva presentaran hui dijous a les 19 hores el programa de govern de la ciutat en el Casal Fester del carrer Sant Josep. Segons el candidat a l’alcaldia, Miquel Lorente, “anem a retornar una proposta de ciutat que ha comptat al llarg del seu procés d’elaboració amb l’aportació dels diferents sectors de la ciutat, entre ells les comissions de festes de carrer”.

En aquest sentit, els components de la candidatura explicaran els principals eixos programàtics i posaran especial èmfasi en els problemes que afecten al nucli antic i les solucions que s’han d’aportar per rellançar aquest espai de la ciutat que ha estat oblidat pels diferents governs municipals.

Finalment, des d’EU es proposarà la creació d’una Junta de Festes de Carrer, Barri i Pedanies per obrir un espai d’encontre entre les diferents comissions i l’ajuntament. A més, de ser ser una nova entitat encaminada a facilitar el dinamisme cultural, la potenciació de les festes i una millora en el suport econòmic i d’infraestructures per al conjunt de les comissions.