EU de Xàtiva participarà a la concentració en protesta contra el genocidi a Gaza

Hui dijous de vesprada davant l’Ajuntament de Xàtiva

El col·lectiu d’Esquerra Unida de Xàtiva participarà a la concentració contra el genocidi de Gaza que tindrà lloc hui dijous a les 20 hores davant l’Ajuntament de Xàtiva tal i com es farà a altres llocs de l’Estat seguint la convocatòria de la “Marea Ciutadana”.

Segons EU, “el que està ocorrent a la franja de Gaza és l’extermini programat de criatures, dones i homes, assassinats sense compassió per un Estat sense consciència i sense memòria que no ha aprés res de la seua pròpia experiència. Al poble palestí no se li està donant cap oportunitat i l’Estat d’Israel està aplicant la seua pròpia llei, la del més fort, sense que cap Estat occidental, ni cap Organisme Internacional pare este abús intolerable”.

Per tot açò Esquerra Unida recolza la convocatòria realitzada per la Marea Ciutadana, i subscrita per la Plataforma en defensa dels Serveis Públics de La Costera i La Canal. El grup fa una crida a la ciutadania “per a que s’implique i faça acte de presència en un acte que exigeix la implicació internacional per a garantir la justícia i per a exigir que l’Estat d’Israel pare el genocidi cap a Palestina de manera immediata i permanent”.