Es rebaixa el preu del Llibre de Festes de l’Olleria

La regidoria de Festes de l’Ajuntament de l’Olleria ha decidit reduir en 5 euros el preu del Llibre de Festes que edita anualment per a difondre les festes patronals i de Moros i Cristians. La mesura té un objectiu clar, segons ha assenyalat el regidor de l’àrea, José Vidal. “Que el preu del llibre no siga un impediment per a ningú a l’hora de decidir comprar-lo. Així el Llibre de Festes d’enguany enlloc de valdre 15 euros com costava l’any passat, només en valdrà 10, tot i que es manté la mateixa qualitat i volum de pàgines de les edicions anteriors”, comenta. “Des de l’ajuntament rebaixem el preu, ja que som conscients de la conjuntura de crisi existent. Per això juntament amb mesures com la contenció de la despesa pública i la congelació dels sous dels càrrecs electes, hem pensat que és important accions concretes, com esta reducció significativa de preu del Llibre de Festes, que pensem afavorirà que el llibre estiga present a un major nombre de domicilis”.

La presentació oficial del Llibre de Festes 2009 es realitzarà este divendres dia 17 de juliol per la nit al Teatre Cine Goya de l’Olleria. Prèviament es realitzarà des del balcó de l’ajuntament l’acte de la Publicació de Festes, que enguany va a càrrec de José Cerdà Mompó, membre de la comparsa Pirates.

La programació prevista per a demà és la següent. A les 22:30h des del convent Sant Joan Baptista eixirà la comitiva integrada per autoritats locals i càrrecs festers cap a la plaça de la Vila. Allí des del balcó del saló de sessions de l’Ajuntament de l’Olleria es realitzarà el discurs de la Publicació. Una volta finalitzat, comitiva i veïns es desplaçaran al Goya a participar de l’acte de Presentació del Llibre de Festes.