Es presenten les Escola Esportives Municipals de Futbol Sala i L’Olleria F.S.

L’Olleria Club de Futbol inicia temporada amb una victòria

Este passat dissabte el pavelló de la Solana acollia la presentació de les Escola Esportives Municipals de Futbol Sala i L’Olleria F.S, un acte esportiu que va comptar amb la presència del regidor d’Esports, Vicente Oviedo qui donava la benvinguda als ollerians que no van voler perdre’s la presentació i destacava “l’important treball que realitzen els monitors de les escoles esportives així com la directiva i el cos tècnic de L’Olleria F.S, per a mantindre a l’equip en un bon nivell com és la tercera divisió, categoria ja prou complicada”.

A més, l’acte va comptar amb un moment molt emotiu, el de l’entrega d’un detall per part de l’Ajuntament a través del regidor d’Esports, en reconeixement a Antonio Grau, Vicepresident de L’Olleria Futbol Sala, per tota una vida dedicada a este esport.

En esta jornada de presentació es va poder disfrutar igualment de diversos encontres que van enfrontar a diferents categories de les EEM de futbol sala de L’Olleria i el partit entre L’Olleria f.s i l’equip invitat, el Pozo de Múrcia quedant 4-6 en un partit d’un gran nivell i una gran exigència física. Quant a la resta d’encontres, l’infantil va empatar 1-1 contra el Pozo Múrcia de la mateixa categoria i l’aleví va empatar igualment 4-4 contra el Pozo Múrcia benjamí.

La lliga per a ells comença este cap de setmana amb un partit difícil, el seu rival un dels més directes i forts de la categoria, el Mislata f.s., el primer partit que jugaran a casa serà ja la setmana que ve contra el Cofrentes f.s., concretament el dissabte 29 a les 18:00 hores en el pavelló la Solana.

I el diumenge, L’Olleria C.F disputava el seu primer partit en esta temporada en què s’estrena en 1ª regional i ho feia amb una victòria front l’Sporting de Villena . L’encontre molt disputat no va ser fàcil per als ollerians que van aconseguir finalment guanyar fora de casa.

El pròxim encontre, serà a casa front el CD Eldense ‘B’ este dissabte 22 a les 18:00 hores en el poliesportiu municipal.