El C.B. Genovés organitzarà un 3×3 al carrer el proper dissabte

Els xiquets i xiquetes nascuts entre els anys 2006 i 2001 podran participar d’aquesta activitat
Si ja fa unes setmanes que els equips Sèniors i Júnior començaren la temporada, ara és el torn per als més menuts. El minibàsquet es posa en marxa i ho fem amb una activitat que ja fa anys que no es realitza al nostre poble. El bàsquet al carrer tornarà al Genovés de la mà d’una activitat que està preparant el Club per al proper dissabte dia 22 de setembre i per a la qual ja estan obertes les inscripcions.

Serà una manera diferent de donar el punt de partida a un nou curs de les Escoles de Bàsquet i al mateix temps promocionar aquest esport entre els nostres escolars.
Les inscripcions ja es poden fer al Pavelló Municipal per les vesprades i ho podran fer tots aquells xiquets i xiquetes que pertanyen a les categories de minibàsquet, és a dir els nascuts entre els anys 2001 i 2006.

La millor manera de començar una nova temporada que es presenta interessant , tenint en compte que el Club, al llarg de l’any 2013 celebra el 20é aniversari i per tant s’està treballant en una sèrie d’actes commemoratius

.Bàsquet al carrer al Genovés per als més menuts, proper dissabte a la Plaça Jaume I del Genovés. Inscripcions al propi pavelló per les vesprades i més informació a la web del Club: www.basquetgenovés.com