Els Sub-13 del C.B. Xàtiva -València, Terra i Mar- campions a nivell provincial en individual masculí i femení

cristina-guillermo-autonomic-sub-19
Cristina Muñoz i Guillermo Ramírez campions autonòmics Sub-19

Dissabte passat dia 14 de març es va disputar, en el pavelló Marcelina de Benifaió, la 4a Jornada dels “XXVII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana” a nivell p88888888888888888888rovincial en la categoria Sub-13, en les modalitats d’individual masculí i femení. En ella van participar jugadors del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar-, de l’Escola Municipal i del programa “Es busca Campió”.
Encara que es va notar que estem en Falles, va haver-hi algunes baixes, van participar finalment 22 xics i 6 xiques; els jóvens jugadors van oferir unes encontres molt interessants perquè van lluitar i ho van donar tot en la pista. Els jugadors i jugadores xativines van obtindre uns excel·lents resultats a l’ocupar en la classificació final els tres primers llocs en individual masculí i individual femení.
En individual masculí es van fer cinc grups, David Cervelló del C.B. Xàtiva va ser primer en el grup 1, Alex Abellán de l’Escola Municipal de Xàtiva va ser també primer en el grup 2, Joseph Gadea també de l’Escola Municipal va ser primer en el grup 4 i Hiram Montejano de l’Escola Municipal de Xàtiva va ser primer en el grup 5.
En individual femení, Anna Feliu del C.B. Xàtiva va ser primera en grup únic.
En la classificació final Provincial David Cervelló es va proclamar campió en individual masculí; Miguel Arcos del C.B. Xàtiva va ser segon, Alex Abellán i Michael Llorens, de l’Escola Municipal de Xàtiva, van ser tercer i quart.
En la classificació final Provincial Anna Feliu es va proclamar campiona en individual femení; Nerea Alventosa i Violeta Martínez, de l’Escola Municipal de Xàtiva, van ser segona i tercera.
Al finalitzar la competició van fer entrega dels trofeus als Campions de totes les modalitats, D. José Luís Monrabal, 1r Tinent Alcalde de l’Ajuntament de Benifaió, i Sra. Marta Martí, Regidora de l’Ajuntament.
El diumenge dia 15 es va disputar, en el Pavelló de Tecnificació d’Alacant, el Campionat Autonòmic Sub-19, valedor per al d’Espanya a què van assistir jugadors dels Clubs d’Alacant, Aspe, El Campello, San Fernando, Teulada i Xàtiva.
La parella xativina Cristina Muñoz / Guillermo Ramírez es proclamaven campions en dobles mixtos, després de derrotar en la final per 21/11 i 21/18 a Bárbara Salinas / Cristian Vera també del C.B Xàtiva. Van ser tercers la parella també xativina María Solves / Carlos Mateu.
En el doble femení Laura Álvarez / Lara Garrido, del C.B. Alacant es proclamaven campiones al derrotar en la final a la parella xativina Cristina Muñoz / Sandra Vera, per 11/21 – 21/19 i 21/14. Terceres van ser les també xativines Maria Solves / Marta Llorens.
En el doble masculí Alejandro Ferrer / Pablo Marco, del C.B. Alacant van ser campions, Carlos Mateu / Guillermo Ramírez, del C.B. Xàtiva, i Sergio Nieto / Nacho Berenguer, del C.B. San Fernando/C.B Xàtiva, van ser semifinalistes.
Laura Álvarez del C.B. Alacant es proclamava campiona en individual femení i van ser semifinalistes Bárbara Salinas i Marta Llorens, del C.B. Xàtiva.
En l’individual masculí, Alejandro Ferrer del C.B. Alacant es proclamava campió.
Finalitzada la competició es va fer entrega dels trofeus als Campions Autonòmics Sub-19 en les distintes modalitats, D. Vicente Ferrer President de la Federació Valenciana de Bàdminton i representants del C.B. Alacant, organitzador de l’esdeveniment esportiu.
Dissabte que ve dia 21 de març, es disputarà en el Pavelló Municipal de Manises la 4a i última Jornada dels “XXVII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana” del Rànquing Autonòmic de la categoria Sub-15 en les modalitats de dobles i mixtos, els títols de les quals estan en joc.