Els animals seran beneïts el proper diumenge

Este dia es celebra la festivitat de Sant Antoni del Porquet

El proper diumenge 16 de gener de 2011 tindrà lloc la XVII Benedicció d’Animals amb motiu de la festivitat de Sant Antoni del Porquet, que organitza la Societat Protectora d’Animals de Xàtiva i l’Excm. Ajuntament de Xàtiva i molt especialment les regidories de Cultura i Medi Ambient i col·labora la Parròquia de Sant Pere.

La Societat Protectora d’animals (S.P.A.X.) invita a participar en aquesta festa a tots els amants dels animals a que vinguen amb les seues mascotes (gossos,gats,cavalls, burrets,aques,pardalets,etc.)

L’eixida a les 11’30 hores des de la plaça de l’Espanyoleto, front al centre cívic “La Ferroviària” des d’on s’anirà amb tots els animalets ( en passacarrer amb dolçaina i tabalet) per l’albereda de Jaume I fins la Plaça de Sant Pere on es farà la Benedicció a les 12’30 hores per part de D.José Estellés,párroco d’aquesta parroquia.

Allí també hi haurà cant d’albades a càrrec de Pep Gimeno “Botifarra” , així com el repartiment gratuït de les garrofes, panets beneïts i estampeta del Sant patró a tots els participants.

Es recomana per fer més lluidor l’acte l’eixida de tots des de la plaça de l’Espanyoleto.

La Spax ficarà un stand en la mateixa plaça de S.Pere atés per voluntaris de la societat on podrán informar-se de les formes de col.laborar(adopcions, socis,apadrinaments,voluntariat,donacions,etc) o comprar les tradicionals xapetes de S.antoni per a les seues mascotes,així com els articles de la Spax .Els beneficis ocasionades per aquestes vendes aniràn integrament per a sufragar les despeses del refugi.

Mes informació en la web de la Spax: www.protectoraxativa.org

La SPAX agraïx publicament a totes les persones que amb la seua col.laboració i participació fan posible que aquest acte siga un tot un éxit i que l’objetiu de dignificar i homenatgear a les nostres mascotes és faça realitat.

Esperant que difongau la present nota al vostre mitjà de comunicació., us donem les gràcies per anticipat i per suposat us convidem a l’acte.