El C.B. Genovés torna a la competició després de les vacances de Nadal

C.B. GenovésTots els seus equips tornen a la competició pensant ja en el Torneig Cadet del mes de febrer

Després de les vacances de nadal, el C.B. Genovés torna a la competició en totes les seues categories. Prebenjamins, benjamins, alevins, infantils, cadets i júniors es deixen les vacances de nadal d’un costat per acompanyar als jugadors dels equips séniors en una segona part de la temporada en la que intentaran aconseguir els objectius proposats al principi de la mateixa.

Per altra part, i fent referència la torneig cadet del proper mes de febrer, un dels equips convidats per al mateix, ja ha inscrit l’equip que competirà en el mateix. El DKV Joventut participarà en el mateix en el seu equip cadet A amb varis jugadors que fa uns anys participaren en el torneig aleví. Així Ferran Ventura, Marc Bauzà, Xavier Assalit, Jose Ignacio Nogués o el mateix David Jofresa tornaran a jugar al Genovés ara amb els cadets. Aquesta coincidència de jugadors en categories diferents dóna a conéixer la continuitat de jugadors de nivell en un club tan exigent com el Joventut, el treball ben fet en la cantera dels diferents equips mostra el manteniment d’un bloc de jugadors que any rere any competeixen en les diferents categories esportives. A més, tots ells són jugadors que formen part de la selecció espanyola en categoria cadet.

Motiu suficient per a que la gent aficionada al bàsquet acudesca al pavelló del Genovés els propers 18, 19 i 20 de febrer per veure el millor bàsquet en cadtegoria cadet.

Un comentario sobre “El C.B. Genovés torna a la competició després de les vacances de Nadal”

  1. I continuem igual sense tindre en compte per a res les escoles infantils, es que no son educatives, ah son universitaries, que poca vergonya, es més important que estiguen els sindicats, veins…amb molt de respecte per aquests sectors, peró no son més que les persones que estem mantenint durant molt de temps la base de la casa de l’educació, així ens va.

Los comentarios están cerrados.