El VAO-El Teler no dóna opció al CV Valencia

Davant uns resultats de 25-12, 25-14 i 25-13, no calen més comentaris. No davant un marcador tan clar i contundent com el que reflectia en el partit entre el VAO-El Teler i el CV Valencia. I fora de casa, ja que l’enfrontament es va haver de jugar al pavelló municipal de Canals a causa dels desperfectes provocats en la coberta del pavelló d’Ontinyent.

La diferència de nivell va quedar palesa des dels primers punts del partit fins els últims, ja que els ontinyentins en cap moment van donar oportunitat als valencians, amb uns atacs contundents i uns bloquejos que no deixaven que els de la capital pogueren pràcticament puntuar.

Amb aquesta victòria, els del VAO-El Teler (que continuen invictes), queden com a primers classificats de manera matemàtica i estan davant la possibilitat de tancar una temporada regular inmillorable. Alberto Quilis, nova incorporació de la temporada, destacava “la facilitat amb què hem doblegat el nostre rival i ens hem endut el partit. Cal seguir treballant així, perquè la fasse d’ascens serà molt dura i hem d’anar mentalitzant-nos de jugar al 100% des del primer punt fins a l’últim.”

El proper partit serà el dissabte dia 13 de març, al pavelló d’Ontinyent, contra el CV Mediterráneo-Almassora, a partir de les 18:30 hores.