La Soledat d’Ontinyent obté la màxima distinció otorgada per la Confraria del Silenci de Bellreguard

La Confraria de la Soledat vol informar al públic del reconeixement que ha rebut per part de la Confraria del Silenci “Pas de la Soledat” de Bellreguard (la Safor).

Aquesta entitat ha tingut a bé atorgar a la confraria ontinyentina la seua màxima distinció, la Medalla d’Argent, amb motiu del quart centenari del naixement de l’entitat, i per la feina que desenvolupen des de la darrera represa de la mateixa.

La Confraria de la Soledat d’Ontinyent ha acceptat la distinció tot i agraint la prova d’amistat i respecte que suposa, «i que fa més forta la relació de col·laboració mútua que es va encetar fa uns anys, una relació que es vol més estreta i fructífera encara per part de les dos associacions que comparteixen tantes coses, començant per la seua fe i estima per l’advocació de la Mare de Déu en la seua Soledat».

Enguany, tal i com va fer fa dos anys, la Confraria de la Soledat d’Ontinyent ha convidat la confraria de Bellreguard a acompanyar-los en la Processó del Silenci el proper Dijous Sant, dia 1 d’abril. Així mateix, l’entintat ontinyentina ha estat convidada a copresidir la Processó del Silenci que tindrà lloc a Bellreguard el proper Dissabte Sant, 3 d’abril, acte al qual assistirà una representació de la capital de la Vall d’Albaida.

Tal i com han acordat les dos entitats, l’entrega de la distinció es farà durant aquest any en que es celebra el quart centenari, sempre després de la ja immediata commemoració de la Setmana Santa.