El Tirant de Cançó fa sonar ben fort la música en català

Acció Cultural del País Valencià farà que el proper divendres 26 de febrer la música en la nostra llengua sone amb molta força per tots els racons del territori: un total de nou concerts, a càrrec d’onze grups i solistes diferents, tindran lloc a diverses localitats i comarques, aconseguint així que per tot arreu se senta ben forta la música en català.
ACPV ha organitzat per segon any consecutiu el Tirant de Cançó, una activitat que tornarà a posar de manifest la vitalitat i la qualitat de la música cantada en la nostra llengua, oferint al públic de diverses comarques valencianes la possibilitat de sumar-se a qualsevol d’aquests nou concerts. Divendres serà possible assistir al recital d’Els Amics de les Arts a Vinarós; al de Feliu Ventura a Onda; al de Miquel Gil a l’Eliana; al concert d’El Petit de Cal Eril a València; al d’Òscar Briz a Gandia; al que oferiran Hugo Mas i Batà a Xàtiva; al de Quimi Portet a Alcoi; al de Clara Andrés a Alacant; o bé al d’Arthur Caravan i Senior i El Cor Brutal a Elx. De nord a sud, divendres sonarà amb força la música en català.
Si el primer Tirant de Cançó va reunir cinc propostes musicals diferents sonant simultàniament a altres tantes ciutats, enguany la col·laboració de diversos ajuntaments, institucions i sales amb ACPV ha permés duplicar la magnitud i l’abast del projecte. Tot, per aconseguir que la música cantada en la nostra llengua acabe tenint el reconeixement i la difusió que mereix.

picture-14