El Mig Any Faller recull 1.400 persones a l’estació d’autobusos de Xàtiva

portada1

La nit del dissabte passat a l’estació d’autobusos de Xàtiva va ser un dia molt esperat pels fallers de la ciutat: sols queda mig any per a que la festa fallera torne a terres valencianes. El mig any faller ‘va ser una bona nit en general‘, segons afirma el president de la Junta Local Fallera de Xàtiva, Javier García Paños.

En primer terme, varen desfilar les falleres majors de totes les comissions amb els respectius presidents, les dames de la Fallera Major de Xàtiva amb el vicepresident de la Junta, i per últim, Sandra Arce i Tomàs, Fallera Major de la localitat amb la concejal de Fira i Festes, Rosa Mª Esteban i el president de la Junta Local Fallera, Javier García Paños.

Després del sopar, la festa va ser amenitzada per la Orquestra Zeppelin fins a les 04.30 hores de la matinada. La nit va ocorrer sense incidències, encara que ‘va haver algun tema insignificant puntual, però és normal amb la quantitat de gent que hi havia‘, apunta García Paños.

El president de la Junta Local Fallera de Xàtiva agraeix ‘l’assistència de tota la gent, i demana disculpes als veïns per el soroll causat eixa nit‘.

[nggallery id=308]