El escriptor i músic valencià, Lluís Vicent, actua en Xàtiva

Concert Lluis VicentLluis Vicent actuarà demà a la Casa de Cultura de Xàtiva, dins dels actes commemoratius del 9 d’octubre. El concert serà a les 20.00 hores de la vesprada, i l’objectiu de Vicent es ‘la repercussió que puguen tenir les seues cançons‘.

El cantant valencià li agradaria que acudira ‘molta gent‘. Vicent actuarà amb una banda i ‘tocarem les cançons que formen part del tres discos editats i poesies curtes d’autors valencians, catalans i mallorquins com Manel Alonso i Català, i José Mª Ripoll‘, segons ens ha asegurat . Personalment, per a Vicent és un honor estar a Xàtiva ja que ‘em senc socarrat‘.

Poeta, compositor, guitarrista, cantautor, Lluís Vicent ha rebut distints reconeixements al seu treball i talent com el Primer Premi de Prosa «La Font de Ferro» al 2009 de Tona, Primer Premi Ausias March al LIV Premi de Poesia Castellum Ripae de Castelló de la Ribera, i el guardó al Concurs de Creació Literària Puigmarí 2010 de Maçanet de la Selva.

Des de els seus inicis, la seua carrera ha estat lligada a la composició musical, bevent de distints estils musicals com el jazz, reggae, bossanova, pop, rock, o fins i tot, la música clàssica per guitarra, donant bona mostra del seu talent a distintes actuacions, bé en solitari o bé treballant amb altres músics professionals.

Este treball creatiu s’ha vist recompensat amb l’edició de la seua obra discogràfica i literària. Dels seus primers tres discos, dos d’ells han sigut editats en CD: «Cançons d’anar per Casa» i «Consciència Urgent». El tercer es troba a la xarxa d’Internet i s’anomena «Tendres Deixalles».