El XII Festival Coral Ciutat de Xàtiva arriba amb un cartell d’excepció

XII Festival Coral Ciutat de XàtivaEste dissabte 2 d’octubre Xàtiva acull el XII Festival Coral Ciutat de Xàtiva. Serà a les 20.00 hores de la vesprada en la Casa de Cultura. La programació preparada per a este dia es compon per la intervenció del Cor Da Capo de Benicarló, el Cor Internacional UNED-Orfeó de Dénia, i pel Cor Polifònic Ciutat de Xàtiva.

Em primer lloc intervendrà el Cor Da Capo de Benicarló, que després dels seus cinc anys de vida amb Mª Carmen Gellida Albiol al capdavant, continuen sent un grup de joves, la majoria amb una sòlida formació musical, amb diverses influències artístiques i experiència coral, i formació vocal i corporal.

En segon lloc, el Cor Internacional UNED-Orfeó de Dénia ens oferirà 35 veus mixtes sentides ja a ciutats de l’estat espanyol, i del estranger com França, Suïssa i Itàlia. El seu ampli repertori simfònic-coral comprèn diferents estils i èpoques; a més, destaquen obres que intervingueren destacats solistes i un nombrós grup instrumental.

Per últim, actuarà el Cor Polifònic «Ciutat de Xàtiva», associació cultural i organitzadora del festival, que preten difondre la música coral i apropar-la a la gent. Des del cor s’ha intentat sempre portar la música coral a tots els racons de la ciutat i participar amb altres associacions musicals i culturals. A més, el Cor Polifònic «Ciutat de Xàtiva» ‘esperen que ho passen be’ tot el públic que acudeixca a este esdeveniment.