El Cornellà guanya el torneig de minibàsqet de Genovés

El segon lloc va ser per al Joventut de Badalona, seguit de l’Unicaja Màlaga

El C.B. Genovés valora de manera excel.lent el Torneig Aleví de Minibàsquet que ha organitzat deu anys consecutius. A la gran final, el Cornellà va guanyar al Joventut de Badalona. Va ser un partit molt igualat, amb un ritme molt ràpid i que fins el darrer període no es va decidir. “El Cornellà s’ha emportat el torneig, però la final ha estat un autèntic espectacle, qualsevol dels dos equips han jugat un partit mereixedor de quedar com a campions”, afirmen des del C.B. Genovés. El resultat final va ser de 72-67 per al C.B. Cornellà  que d’aquesta manera torna a guanyar per segona vegada consecutiva. A més, William Ogba, integrant del conjunt guanyador, es va emportar el trofeu com a millor jugador del Campionat.

Un C.B. Cornellà que va demostrar ser superior tant física com mentalment, els seus jugadors no van parar de córrer els 48 minuts del partit i encara anant 12 punts per sota no van parar de pressionar i eixir al contra atac.

Un Joventut amb jugadors molt físics, amb molta altura i amb dues bases molt ràpids que no paraven d’anotar punts. «El que hem vist avui és bàsquet pur, ací no hi ha més històries, ni defenses en zona, ni joc especulatiu, açò és córrer, defensar i atacar sense parar fins a l’extenuació», assenyalen.

Unicaja Màlaga, OAM Godella, València B.C. i C.B. Genovés completen la classificació en aquest torneig. Competició que ha tornat a oferir un merescut final de temporada. “No és fàcil portar endavant certàmens com aquestos, tot el contrari, però la dedicació de tantes persones fa que en el 2012 es porten 10 tornejos en categoria aleví i 9 en categoria cadet», finalitzen.