El conseller d’Hisenda visita Caixa Ontinyent

Juan Carlos Moragues ha sigut rebut pel President de l’entitat, Antonio Carbonell, i ha firmat en el llibre d’honor

El Conseller d’Hisenda i Administració Pública de la Generalitat Valenciana, Juan Carlos Moragues acompanyat pel Director General de l’Institut Valencià de Finances (IVF), Enrique Montes, ha visitat la seu central de Caixa Ontinyent, on ha sigut rebut pel seu President, Antonio Carbonell, i pel seu Director General, Vicente Penadés.

La visita respon a una invitació realitzada pel propi President de Caixa Ontinyent perquè, tant el Conseller com el Director General de l’IVF, coneguen directament i personalment l’entitat, actualment l’única caixa d’estalvis valenciana, que desenrotlla la seua activitat en les comarques centrals, ubicades en el sud de València i en el nord d’Alacant (la Vall d’Albaida, la Costera, la Safor, el comtat i l’Alcoià), on disposa de 47 oficines i 24 centres socials, i un volum de negoci d’1.965 milions d’euros.

En la seua visita, el Conseller ha elogiat la labor de Caixa Ontinyent, a la que ha qualificat com “l’exemple perfecte de l’èxit de la banca més tradicional, pròxima al ciutadà i lligada a les seues arrels”. De fet, durant la crisi financera ha sigut capaç de mantindre tota la seua xarxa d’oficines, la major part d’elles ubicades en localitats xicotetes, i de la seua extraordinària obra social que revertix en tot el seu àmbit d’actuació.

El Conseller també ha felicitat Caixa Ontinyent perquè “ha sabut adoptar les decisions més encertades en un entorn realment complicat mantenint els seus nivells de solvència i la confiança dels seus clients”.

Per la seua banda, el President de Caixa Ontinyent, ha agraït la deferència del Conseller, a qui ha informat sobre els plans de l’entitat, reafirmant-se en el compromís, compartit en el si de la caixa tant pels òrgans de govern com pel personal, de continuar en la mateixa línia de servici a les famílies, als emprenedors, a les xicotetes i mitjanes empreses (pimes), i a les institucions del seu àmbit d’actuació.

Tractant-se de la primera visita del Conseller a Caixa Ontinyent, ha firmat en el llibre d’honor de l’entitat.