Espanyoleto celebra un sopar dedicat als anys 60,70 i 80

La decoració, la roba i tots els detalls van recordar aquesta època

La falla Espanyoleto de Xàtiva va celebrar un sopar dedicat als anys 60,70 i 80, on quasi vuitanta fallers de la comissió com també d’altres comissions falleres i gent no fallera van gaudir d’aquest esdeveniment on el casal faller va ser vestit fil per randa de l’època esmentada. I com no, tots els assistents anaven vestits amb roba, complements i pentinats característics.

Tant el sopar com el postre van ser típics d’aquells anys, no faltant ni la «sopa de menudillos» ni el famós «pijama» de postre amb el seu flan, pinya i els trossets de bresquilla i nata. Al fi de festa es va celebrar un «guateque», un «disjockey” va fer recordar els assistents aquells moments, “que uns més i altres menys per l’edat ens va traslladar per uns instants a aquells meravellosos anys”, manifesten els fallers.

No va faltar ni les típiques colònies com «Brumel», ni les begudes que es prenien en eixes festes. Des de la comissió donen les gràcies a la col·laboració de fallers, empreses i associacions que amb les seues donacions de materials i mobiliari de l’època prestats van fer que fóra una nit que sempre quedarà en la memòria de tots els assistents. La falla Espanyoleto anima a tots els fallers a “continuar lluitant per la festa que ens unix i ens fa passar dies inoblidables que amplien any rere any esta història de les falles”.

 

Fotos: Emilio Pla