El Consell de Medi Ambient i Territori organitza el taller de reciclatge a l’Olleria

Taller de reciclaje de l'Olleria

Este grup temàtic de Participació Ciutadana també està elaborant un díptic explicatiu sobre el reciclatge, que es repartirà per totes les cases

“Cada cosa al seu lloc”. Eixe és el lema que ha triat el Consell de Medi Ambient i Territori de l’Agenda 21 per a organitzar el Taller de Reciclatge que tindrà lloc el proper dimarts 30 de novembre a les 18 hores al Centre Social. Una activitat que compta amb la col•laboració de l’Associació d’Ames de Casa de l’Olleria, que ha integrat el citat taller dins de la seua programació mensual de xerrades. L’acte està obert al públic en general.

La voluntat del Consell de Medi Ambient i Territori, òrgan consultiu de Participació Ciutadana, és mostrar a través d’un taller pràctic on va cada residu, i de quina manera s’han de dipositar en els contenidors. “Fer una bona separació del fem és indispensable per afavorir un bon reciclatge”, comenta Ruth Martínez, regidora de Medi Ambient de l’Ajuntament de l’Olleria. “Paper, plàstic, metall, vidre, etcètera són elements que hem de separar i col•locar cadascun al seu contenidor, quan ja són inservibles. Amb eixe objectiu els membres del Consell han plantejat el taller, i han elaborat un fullet explicatiu que es repartirà per totes les cases de l’Olleria”.

El díptic que s’ha elaborat, i que es titula “Cada cosa al seu lloc” es presentarà el proper dimarts coincidint amb el Taller de Reciclatge. El fullet incideix en temes com a quines hores cal llençar el fem, quan està obert l’Ecoparc, o com avisar perquè ens passen a arreplegar els trastos vells. També intenta resoldre dubtes sobre on van alguns residus, i remarca la importància dels hàbits de reciclatge de cada persona, perquè el resultat final siga l’adequat.

“Des del Consell de Medi Ambient i Territori intentem fer vore que en el reciclatge, el gest de cada persona és fonamental i important”, puntualitzen des d’este òrgan de Participació Ciutadana, que a més de caràcter consultiu, té capacitat per a formular propostes i suggeriments en el seu àmbit temàtic.