David Cervelló i David Siles campions en la Prova de Circuit Nacional

David Siles

Dissabte que ve 27, a Xàtiva, el club xativí s’enfronta al CB. Ibiza en partit de la Lliga Nacional de Clubs Divisió d’Honor

Dissabte passat dia 20 es va disputar en el Pavelló Municipal d’Alfàs del Pi, la Prova del Circuit Nacional, valedora per al Rànquing Nacional de les categories Sub-15 i Sub-19. Van participar un total de 67 jugadors pertanyents als Clubs de Adra, Totana, Albacete, Alacant, Aspe, Beneixama, El Campello, Manises, San Fernando, San Pere de Benissa i Xàtiva, i van deparar una extraordinària exhibició de bon bàdminton.

Els jugadors xativins van dominar en la categoria Sub.-15 perquè es van proclamar campions en tres de les cinc modalitats disputades, individual masculí, dobles masculí i dobles mixtos; i van ser subcampions en individual femení. En Sub.-19 els resultats també van ser molt bons perquè també es van proclamar campions en individual i dobles masculí; i subcampions en dobles masculí i dobles mixtos.

En la categoria Sub.-15 les classificacions finals dels jóvens jugadors xativins van ser les següent, David Cervelló campió en individual masculí, la parella David Cervelló / Guillem Clara campions en dobles masculí, i Nerea Alentosa / Alex Abellán campions en dobles mixtos; per la seua banda Anna Feliu era subcampiona en individual femení i la parella Anna Feliu / Guillem Clara van ser subcampions en dobles mixtos.

En la categoria Sub.-19, David Siles es proclamava campió en individual masculí i la parella Andrés Climent / Marco Peñalver eren campions en dobles masculí; David Siles / Josep Pérez van ser subcampions en dobles masculí i María Salves / Josep Pérez també eren subcampions en dobles mixtos.

Finalitzada la competició D. Vicente Ferrer i D. Juan Antonio López, President i Vicepresident de la Junta Gestora de la Federació de Bàdminton van fer entrega dels trofeus.

L’agenda esportiva per a este pròxim cap de setmana esta marcada pel començament de la segona volta de la Lliga Nacional de Clubs Divisió d’Honor, dissabte que ve dia 27 el Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- s’enfrontarà en el primer partit de la segona volta al C.B. Ibiza; la encontre es disputarà a les 16:30 h. en el Pavelló Municipal de Xàtiva, carretera d’Alzira, els jugadors disposats a donar-ho tot en la pista esperen comptar amb l’afició per a així alçar el vol després de la mala sort haguda en els últims encontres.