El Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- va véncer al seu més directe rival el C.B. Oviedo per 4-3

luissilescbx2009-2010-1Bones classificacions dels jóvens jugadors xativins en els Jocs Escolars Sub-17, modalitat individual

Dissabte passat dia 7, el Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- es va enfrontar en la 5a Jornada de la Lliga Nacional de Clubs Divisió d’Honor al Club Bàdminton Oviedo, el seu més directe rival de grup, en un partit decisiu de cara a la classificació final en el grup B, grup en què competix el club xativí. La encontre no va defraudar el públic assistent, de gran intensitat en moments i espectacularitat en altres, el club xativí sense comptar amb Sandra Chirlaque, que participava en una competició internacional, però amb el debut en lliga en esta temporada del Lluïu Siles s’imposava finalment per 4-3.
No s’iniciava bé l’encontre perquè en el dobles mixtos Inma Aparició / Javier Cardós després d’imposar-se en el primer set 21/18 queien en el segon i tercer per 12/21 i 11/21 davant de Laia Oset / George Milton. La encontre es va adreçar amb el dobles masculí i femení on Lluïu Siles / Javier Cardós s’imposaven en dos sets, 21/15 – 21/15, davant d’Oscar Martínez / George Milton; i Inma Aparicio / Ana Ferrer també s’imposaven en dos sets, 21/18 – 21/5, davant de María Vijande / Laia Oset.
En l’individual femení dos Ana Ferrer vencia a María Vijande en dos sets per 21/13 – 21/9 i en l’individual masculí dos Jorge Alcazar queia en dos sets davant de Daniel Sánchez per 15/21 – 18/21.
Amb el parcial de 3-2 en l’encontre, i tot per decidir, es van iniciar els individuals un tant femení com masculí. Cristina Muñoz queia en dos sets, davant de la jugadora anglesa fitxada pel C.B. Oviedo Hannah Jane, per 9/21 – 5/21; amb això el club visitant empatava l’encontre i tot quedava pendent del partit que Lluïu Siles, en individual un, disputava enfront d’Oscar Martínez. El jugador xativí, que debutava esta temporada en la lliga de clubs, vencia en dos sets a Oscar Martínez per 21/9 – 21/9 i aconseguia amb això la victòria final per 4-3.
També dissabte passat però en horari matinal, es va disputar en el Pavelló Municipal de Xàtiva la primera jornada dels XXVIII Jocs Escolars en la categoria Sub-17, en la modalitat d’individuals, en ella van participar 46 xics i 12 xiques enquadrats en grups de 4 o 5 jugadors. De molt positius es poden qualificar els resultats obtinguts pels jugadors del club xativí perquè en individual masculí van ser primers en el seu grup David Siles, Cristian Vera i Josep Pérez; de la mateixa forma en individual femení Bárbara Salinas i Anna Feliu es van classificar també en primer lloc en els seus respectius grups.
Finalment el diumenge 8 es va disputar a Aspe la 2a Jornada del Rànquing Autonòmic Absolut, en les categories A i B, en totes les modalitats. En individuals de la categoria A, que es va disputar en grups, resultats vencedors Stefan Jille en el grup 3. En dobles de la categoria A, van ser vencedors Antonio Olmedo / Jorge Alcazar en el grup 1 i Ana Ferrer / Mª Jesús Almagro, de Xàtiva / El Campello, en el grup 2.
En dobles masculí B, Quique Ureña / Pablo Calvo eren segons i en dobles mixtos Cristina Muñoz / Carlos Mateu també eren segons.
El pròxim cap de setmana, 14 i 15 de novembre, es disputarà a Cerdanyola del Vallés (Barcelona), la 4a Prova del Circuit Nacional Sub-15 / Sub-17, a la que assistiran com a integrants de la Selecció Autonòmica Valenciana Bárbara Salinas, Anna Feliu, David Cervelló, David Siles i Cristian Vera; encara que també està previst que participen i competisquen també els xativins María Solves, Josep Pérez, José Manuel Vaig ferrar i Alex Abellán.