El Club Bàdminton Xàtiva, -València Terra i Mar- obté resultats molt positius en el Gran Premi Nacional Absolut

Juan David
Les dies 12 i 13 de Novembre es va disputar en el Pavelló Municipal de San Martin de la Vega (Madrid), el Gran Premi Nacional Absolut, amb resultats molt positius per al jugadors del Club Bàdminton Xàtiva, -València Terra i Mar-.

En el dobles femení, la parella formada per Sandra Chirlaque / Noelia Jiménez ( Xátiva/I.E.S. La Orden), van ser campions..
En el individual femení la jugadora Ana Ferrer del Club Xàtiva, -València, Terra i Mar- va quedar segona, va perdre la final a tres sets front a Laura Molina.
En el dobles masculí, van quedar tercers Sergio Berenguer / Marco Peñalver dels clubs d’Alacant i Xàtiva, en 6ª posició va quedar Andrés Climnent / Alberto Martínez de (Xàtiva / Alacant).

XXX JOCS ESPORTIUS DE LA COMUNITAT VALENCIANA

També este passat cap de setmana el dia 12 de Novembre en el Pavelló Municipal de Manises, es va disputar la 2ª Jornada de la categoria infantil, de la modalitat de dobles i mixtes. Els jugadors del Club bàdminton Xàtiva, -València, Terra i Mar- van obtindre uns molt bons resultats:

Dobles masculí:
Guanyadors : Michael Llorens / Raúl Martínez ( Xàtiva) i David Montoro / Teo Hermoso (Alicante
2º Alex Granero / Fede Granero (Xativa) i Josep Gadea / Santiago Pérez ( Xàtiva/ E. Vidal )
Dobles femeni:
Guanyadors : Nerea Alventosa /Nerea Ivorra ( Xàtiva/Beneixama).-Elena Oncina/Julia Oncina (Campello)
2ª Sofía Berenguer / Andrea Tornay, ( Onil) i Sandra Climent / Carla Torregrosa ( Xàtiva ).
Dobles mixtos.
Vencedores : Nerea Alventosa / Alex Abellán (Xàtiva).-Nerea Ivorra / Aarón Valdes ( Beneixama )
2º Elena Oncina/Carlos Sánchez ( Campello ) i Carla Torregrosa / Alex Granero ( Xàtiva )
Reprèn l’edició Resume Editing
En l’agenda esportiva del pròxim cap de setmana cal destacar el Circuit Nacional Sub-15 i Sub-19:

CIRCUIT NACIONAL SUB-15 SUB-19

Es disputarà en Estella (Navarra) durant les dies 19 i 20 de Novembre, està previst que acudisquen els jugadors seleccionats per els tècnics de la Federació de la Comunitat Valenciana:
Categoria Sub-15 : del Club Beneixama : Nerea Ivorra.- Teulada : Salvador Valles – Xàtiva : Nerea Alventosa, Alex Abellán y Raúl Martçínez
Categoría Sub-19 : del Club Xátiva : David Siles, Cristian Vera y David Cervello.-

NOTA DESTACADA

David Siles ha sigut convocat per la Selecció Espanyola de Bàdminton Sub-19.

El jugador setabense que pertany al Club Bàdminton Xàtiva, -València, Terra i Mar, i que es troba entrenant en el Centre de Tecnificació esportiva d’Alacant, David Siles, ha sigut convocat per la Selecció Espanyola de Bàdminton en la categoria Sub-19, para la expedició que va a participar en el Internacional de Portugal, durant les dies 2 al 4 de Desembre de 2.011 en Caldas de Rainha (Portugal).