Comencen en Albaida dos cursos del Servei Valencià d’Ocupació i Formació

La Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL), junt a l’Ajuntament d’Albaida, esta realitzant dos cursos de formació professional per a l’ocupació del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (SERVEF).

El primer d’ells és un curs d’Administratiu Comercial que tracta de donar les eines bàsiques als alumnes per poder orientar en el mercat de treball; tenir tècniques administratives d’oficina, de comunicació i arxiu; d’informàtica i ofimàtica bàsica i tècniques d’administració i relació comercial. Aquest curs el reben 15 alumnes, es realitza del 14 de novembre del 2011 fins el 20 d’abril del 2012 tots els dies de 9h a 14h del mati i te d’una durada de 520 hores en total.

El segon curs és d’Empleat d’Informació al Client i li dona als alumnes una formació en l’estructura de la distribució comercial; la empresa comercial i ocupació; la recerca de feina; el marc jurídic- laboral i també pràctiques formatives. El curs també el reben 15 alumnes i es du a terme des del 14 de novembre de 2011 fins el 26 de gener del 2012, de 15.30h a 20.30h tots els dies de la setmana. Amb un total de 235 hores.

Des de la Regidoria d’Educació, Lucia Company Tormo explica que “en moments difícils com aquests col·laborar per a que hi hagen cursos de formació a Albaida és una prioritat per a aquest Ajuntament. És bàsic que la gent que esta desocupada puga realitzar cursos per poder reciclar-se i intentar reconduir la seua feina en un mercat laboral complicat. Les albaidines i els albaidins que vullguen formar-se i reciclar-se ho han de tenir fàcil, eixe és el meu compromís com a Regidora d’Educació.”

Un comentario sobre “Comencen en Albaida dos cursos del Servei Valencià d’Ocupació i Formació”

Los comentarios están cerrados.