El Club Bàdminton Xàtiva-València, Terra i Mar cau davant el C.B. Soderinsa Rinconada

Bàdminton Xàtiva. Sandra ChirlaqueEn la quarta jornada de la Lliga Nacional de Clubs Divisió d’Honor que es va disputar dissabte passat dia 16, el club xativí es va desplaçar a Sevilla on es va enfrontar al C.B. Soderinsa Rinconada, i a punt va estar de donar la campanada al perdre, davant del primer classificat del grup A, per un ajustat 4 a 3 i amb dos encontres perdudes a tres sets.

El resultat en les diferents modalitats van ser:

En dobles mixtos va estar la clau del partit, Rafael Fernández / Laura Molina s’imposaven en tres sets a Luís Siles / Ana Ferrer per un ajustat 16/21 21/19 i 21/17.

En dobles masculins, Stenny Kusuma / Ruben Gordown Khosadalina vencien en dos sets, amb claredat, a Luís Siles / Stefan Jille, per 21/10 i 21/7.

En el dobles femenins, Laura Falces / Mercedes Cuenca queien davant d’Inma Aparicio / Sandra Chirlaquè en un espectacular partit a tres sets, per 14/21 – 21/17 i 12/21.

En individual masculí dos Stefan Jille, que feia esta temporada el seu debut, a punt va estar de donar la sorpresa en el seu enfrontament davant de Rafael Fernández davant del que finalment queia en tres sets per 15/21, 21/14 i 21/12; i en individual masculí un Marco A. Peñalver perdia en dos sets davant de Stenny Kusuma per 21/9 i 21/4.

Finalment en individual femení dos, Ana Ferrer s’imposava, també en un dur partit a tres sets, davant de Vikki Louise Jones per 22/24, 21/19 i 8/21; i en individual femení un Sandra Chirlaquè vencia en dos sets a Laura Molina, per 17/21 i 15/21.

El diumenge dia 17, en el Pavelló Municipal d’Aspe i organitzat pel C.B. Aspe, es va disputar la 1a Jornada de la Lliga de Clubs, el Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- competia amb dos equips i va obtindre els resultats següents: en la primera ronda l’equip B del club xativí es va enfrontar al C.B. El Campello i es va imposar 3-2; en segona ronda l’equip A es va enfrontar davant del C.B. San Fernando A i perdia 2-3; finalment en tercera ronda l’equip A s’imposava al C.B. Onil 4-1 i l’equip B també vencia en el seu enfrontament davant del C.B. San Fernando B 5-0.

L’agenda esportiva per a este pròxim cap de setmana inclou dos esdeveniments esportius, dissabte que ve dia 23, es disputarà en el Pavelló Municipal de Xàbia la 1a Jornada dels XXIX Jocs Esportius Escolars en la categoria Sub-15 i la modalitat d’individuals, està prevista la participació dels jóvens jugadors Sub-15 del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- i de l’Escola Municipal de Bàdminton, serà una bona oportunitat per a contrastar el nivell de joc en este va iniciar de temporada. El diumenge dia 24, en el Pavelló Municipal d’El Campello, els veterans disputaran la 1a Jornada de dobles i mixtos.