El Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- aconseguix un meritori 2-5 davant del C.B. IES. L’Orde de Huelva

cbx2009-2010-anna-ferrer Gran actuació del club xativí en la 1a Jornada del Rànquing Autonòmic Absolut. Foto feta per Javier Alcazar de Anna Ferrer en joc.

Dissabte passat 3 d’octubre a les 10:00 h. en el Pavelló Municipal de Xàtiva (carretera d’Alzira), el Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- va disputar la 3a Jornada de la Lliga Nacional de Clubs Divisió d’Honor. En el seu enfrontament davant del C.B. IES. L’Orde de Huelva, un dels ferm aspirants a aconseguir la lliga en la present temporada, aconseguia dos punts que poden ser determinants en la classificació final dins del Grup B on el club competix.
L’equip xativí va estar integrat per Inma Aparicio, Sandra Chirlaque, Javier Cardós, Jorge Alcazar i José Ortega tots ells sota la direcció tècnica de la també jugadora Ana Ferrer. Es van disputar en l’encontre els set partits corresponents a les modalitats d’individual masculí un i dos, individual femení un i dos, dobles masculí, dobles femení i dobles mixtos. A pesar de no poder disputar l’individual masculí dos per lesió de José Ortega, i la també retirada per lesió de Sandra Chirlaque en l’individual femení dos, el Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- en el seu enfrontament davant el més complet club del Grup B es va aconseguir un meritori 2-5.
En el doble mixt Inma Aparicio / Javier Cardós, van alçar un primer set en contra i s’imposaven en tres sets davant d’Ana Martín/ Adrián Márquez per 15/21 – 21/16 – 21/17.
En el dobles masculí, Javier Cards / Jorge Alcazar queien en dos sets davant d’Hendry Winarto / Eliezier Ojeda per 16/21 – 12/21. La reacció va vindre amb el doble femení on Ana Ferrer / Sandra Chirlaque derrotaven en un dur partit a dos sets a Ana Martín / Carolina Marín per 21/19 – 21/18.
En individual femení un, Ana Ferrer queia en dos sets davant de Carolina Marín, Subcampiona d’Europa Sub-19, per 14/21 – 13/21, i Sandra Chirlaque en individual femení dos, es retirava en el segon set per lesió davant de la indonesa Sylvinna Kurniawan amb el resultat final de 12/21 – 0/21.
Finalment en individual masculí un, Jorge Alcazar que s’enfrontava a l’indonesi Hendry Winarto queia en un partit a dos sets per 3/21 – 9/21.
També este passat cap de setmana, però el diumenge dia 4, es va disputar en el Pavelló Municipal de Xàtiva la 1a Jornada del Rànquing Autonòmic Absolut va ser en una maratoniana jornada que s’iniciava a les 09: 30 h. i finalitzava a les 18:00 h. on es va oferir una gran exhibició de bon bàdminton.
En la categoria A, els jugadors del club xativí es van proclamar vencedors en dos dels quatre grups, Anna Ferrer en el grup 1 i Jorge Alcazar en el grup 4.
En dobles A també amb quatre grups, entre els vencedors també el club xativí va tindre una àmplia representació, Jorge Alcazar / Antonio Olmedo en el grup 1, Carlos Mateu / Pablo Marco, de Xàtiva / Alacant en el grup 2 empatats amb Isaac Núñez / Joan Sanz, del San Fernando, i Vicent Alcaraz / Juan A. López, d’El Campello, i finalment Julio Martín / David Ramal, de Xàtiva / Ibi en el grup 3.
En l’individual femení, triomf absolut d’una Sub-15 Anna Feliu del Club Bàdminton Xàtiva – València Terra i Mar- que pot donar dies d’alegria al club xativí.
En el doble mixt, la parella xativina Sub-15 Bárbara Salinas / David Cervelló es ficaven, després d’una excel·lent competició, en la final on queien davant de Mª Jesús Emmangre / Juan A. López, d’El Campello.
Finalment en el doble masculí dos parelles del club xativí van arribar a la final, Vicente Ferrer / Quique Ureña i Cristià Vera / Guillermo Ramírez, final que es disputarà el proper dijous a les 20:00 h.