El Club Bàdminton Xàtiva s’enfrontarà a Pontevedra al C.B. As Neves

cbx-ana-ferrerEn la 2a Jornada de la Lliga Nacional de Clubs Divisió d’Honor

El Club Xativí inicia la competició autonòmica participant en la 1a Jornada del Rànquing Autonòmic de Veterans en la modalitat individual que es disputarà a València

El Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- ha iniciat la seua competició en la Lliga Nacional de Clubs Divisió d’Honor. Esta temporada esta enquadrat en el grup A què el completen el Soderinsa Raconada (Sevilla), C.B. Torrejón Saglas (Paracuellos del Jarama), Eivissa B.C., C.B. Penell (Granada), C.B. As Neves (Pontevedra).
En la primera jornada de lliga que es va disputar divendres passat 3 de setembre es va desplaçar a Eivissa i es va enfrontar, en partit d’anada, a l’Eivissa B.C. El club xativí va disputar un bon encontre aconseguint un parcial final de 4-3, tenint en compte el major rodatge dels jugadors de l’Eivissa B.C que han estat competint durant l’estiu. Els resultats de les encontres van ser els següents: en dobles mixtos Trine Tvile / Pablo Abián es van imposar a Ana Ferrer / Javier Cardós per 21/13 – 21/18, en dobles femení Trine Tvile / Silvia Riera queien davant d’Inma Aparicio / Sandra Chirlaque per 14/21 – 22/24, en dobles masculí Javier Abián / Iván Gallardo queien davant de Javier Cardós / Luís Siles en un llarg partit a tres sets per 21/15 – 22/24 – 12/21, en individual femení Silvia Redondo queia davant de Sandra Chirlaque per 8/21 – 6/21 i Silvia Riera guanyava a Ana Ferrer en un dsiputat partit a tres sets per 22/20 – 19/21 – 21/15, finalment en individual masculí Pablo Abián vencia a Marcos Peñalver per 21/12 – 21/10 i Javier Abián també s’imposava a Luís Siles per 21/14 – 21/13.
La segona jornada de la Lliga Nacional de Clubs Divisió d’Honor es disputarà dissabte que ve dia 18 i en ella el club xativí continuarà viatjant, perquè haurà de desplaçar-se a Pontevedra on s’enfrontarà al C.B. As Neves amb la clara intenció d’aconseguir el primer triomf de la temporada.
Al mateix temps diumenge que ve dia 19, donaran començament les competicions autonòmiques corresponents a la temporada 2010/2011. Donarà el tret d’eixida, la 1a Jornada del Rànquing Autonòmic de Veterans en la modalitat individual, que es disputarà a partir de la 09:00 h en el Pavelló del Complex Esportiu la Petxina de València i en la que està prevista la participació dels veterans del club xativí.