El Castell de Xàtiva es prepara per a les jornades de portes obertes

Es podran contemplar els treballs que han dut a terme els alumnes del taller d’ocupació “Els aljubs i la Devesa”

Fa quasi un any que el taller d’ocupació “Els aljubs i la Devesa” començava els treballs de recuperació de la Devesa del Malanyat del Castell de Xàtiva i en aquest període són moltes les activitats i feines que s’han desenvolupat fins l’actualitat.
El taller d’ocupació format per 30 alumnes treballadors, impulsat per l’Ajuntament de Xàtiva i el Servef, realitzarà els dies 16 i 17 de novembre de 10 a 14 hores les jornades de portes obertes i entrada gratuïta al Castell perquè la ciutadania puga conéixer i apreciar els treballs que han posat en valor una part important del nostre patrimoni cultural.
Els alumnes del taller d’ocupació volen convertir aquestes jornades, que comptaran amb visites guiades, en un espai per a grans i menuts on es realitzaran jocs i tallers que faran conéixer als visitants d’una manera divertida part de la història local.
La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Xàtiva anima a la ciutadania a pujar en aquestes dates al Castell per gaudir d’una jornada familiar, lúdica i cultural que aproparà als ciutadans al patrimoni de la ciutat.