El C.B. Benigànim inicia una nova temporada i ho fa amb moltes novetats per als sèniors

El pròxim dimarts 4 de setembre a les 20:00h, començaran la pretemporadaEl pròxim dimarts 4 de setembre a les 20:00 hrs i al pavelló esportiu municipal de Benigànim començaran la pretemporada els sèniors que ja van acudir a una reunió esportiva el passat 27 de juliol per tal de parlar de les novetats i vore quants jugadors estaven interesats amb el nou projecte.

La principal novetat és l’arribada de gran part dels jugadors provinents del Llosa Basket de la passada temporada i també l’entrenador Pedro Balaguer (Xàtiva) que amb els jugadors locals arrancaran una pretemporada que té varios objectius. Un dels principals és el de la majoria dels equips a aquestes altures: millorar la condició física. També un altre objectiu es seleccionar acertadament els 12 jugadors que formaran part de l’equip sènior federat, ací l’entrenador és qui tindrà l’última paraula i deurà estar ben atent a l’evolució que vagen tenint els jugadors.

Com tots sabeu, atravessem moltes dificultats econòmiques i el Club sols pot inscriure un equip en la Federació degut a l’elevat cost que suposa: 2,600 € en la categoria més baixa que és la segona zonal. Així que com que hi han més de 12 jugadors que començaran la pretemporada, el club busca solucions per tal de buscar una competició per a l’altre equip sènior, el qual no competirà en la FBCV.

Una altra novetat per a aquesta temporada és la modificació de les linies de la pista de joc ja que la linia de triple es retrasa i passa de 6,25 a 6,75 que és com està en totes les competicions FIBA. També la zona passarà a ser rectangular. El club ja s’ha posat en contacte amb els responsables de l’ajuntament els quals han comunicat al club que les modificacions estaran preparades per a començaments de setembre.

Com podeu vore moltes novetats i moltes il·lusions en aquest inici de curs 2012/2013.

Llistat provisional de jugadors que començaran la pretemporada: Josep, Marcos, Saul, Juanjo, Ruben, Carlos, Vince, David, Ivan, Angel, Hector Soler, Julio, Vicent, Elo, Gabri, Llaganya, Juanfe, Emili, Santana, M. Angel, Cristian «Mariano», Juan, Hector Camús.