El Bloc de La Pobla Llarga presenta la seua candidatura

L’acte es va celebrar a la Casa de la Cultura de La Pobla Llarga. La llista que presenta el BLOC és un resum generacional del valencianisme progressista a la localitat al que cal sumar una gran espenta jove.

Presentà l’acte Ferran Pastor i intervingueren Norbert Blasco, escriptor de la localitat; Daniel Carbonell, el secretari local i segon en la llista; i Jose Luis Navarro, el candidat.

El secretari local Daniel Carbonell, comentà que l’assistència fou molt positiva, per la qual cosa donà les gràcies a totes les persones que acudiren i en especial a Enric Morera per la seua presencia i recolzament. També remarcà que “és tracta d’un projecte a futur, jove, amb esperança, que vol fer les coses d’un altra manera, de la terra i amb els peus a terra, que estimem el nostre poble i volem el millor per a ell”.

Navarro va fer un resum del programa electoral destacant la joventut del col·lectiu i va fer una declaració d’intencions: “Volem un canvi en la política local i autonòmica, un canvi en la manera de fer i dir les coses, fer la política mes pròxima i participativa per a tots els veïns sense discriminació de les seues idees politiques. Volem fer una política realista i constructiva mirant al futur però sabent que sempre hi ha que mirar al passat per no tornar a fer els mateixos i, sobretot, pensant en les persones del nostre poble. No volem ser el centre d’atenció dels nostres veïns, són tots els veïns del poble el nostre centre d’atenció, el nostre projecte es la gent de La Pobla.

Per acabar, tancà l’acte el nostre diputat i candidat a la generalitat Enric Morera, qui no es va voler perdre la presentació de la primera candidatura del BLOC a La Pobla.