El BLOC de Barxeta denuncia actes vandàlics contra el seu portaveu

atac_vandalic-003

El regidor torna a patir destrosses en una parcel·la de la seua propietat

Pe tercera vegada en menys d’un any, l’entorn del regidor del Bloc de Barxeta és objecte d’atacs vandàlics. En aquesta vegada ha sigut el tall a soca-rel d’un lledoner situat a l’entrada de la parcel·la propietat del regidor, el tall del brancó d’un anouer i el forat que han fet en una de les parets d’una caseta d’apers. Cal dir que el lledoner ja havia sigut objecte de la ràbia i el desenfrenament dels energúmens, doncs al desembre passat, ja l’intentaren tallar i casi ho aconseguiren.

Els fets ara denunciats, han tingut lloc en la nit del dimecres al dijous en un camp propietat del regidor, situat a la partida del Tossal de Barxeta, molt prop del poble i al costat mateix de la carretera. Hui mateix, Soler ha presentat denuncia dels fets davant la Guàrdia Civil de Xàtiva.

El regidor nacionalista ja va presentar una denúncia per amenaces d’un veí al maig de 2008 a la Guàrdia Civil de Xàtiva, va ser objecte d’un atac vandàlic a l’agost de 2009 en una altra parcel·la de la seua propietat i al mes de desembre de 2009, va sofrir un altre atac vandàlic en la mateixa parcel·la d’aquesta vegada.

atac_vandalic-010Des de la comarca, el secretari general del BNV de La Costera, Vicent Muñoz, s’ha afegit a la condemna “d’ aquest nou acte de violència contra el regidor i portaveu nacionalista de Barxeta”. També s’ha informat dels fets ocorreguts a la seu nacional. El secretari general del Bloc i síndic del grup parlamentari Compromís a les Corts Valencianes Enric Morera, denunciarà davant el Governador Civil, la violència que estan sofrint els seus càrrecs públics; recentment l’alcalde de Gaianes (El Comtat), Ismael Seguí, també ha patit atacs vandàlics.

Des del Bloc de Barxeta, afirmen que l’únic objectiu d’este vandalisme desbocat és acovardir al seu candidat a l’alcaldia a l’Ajuntament de Barxeta en les properes eleccions del 2011, eleccions que a punt van estar de guanyar al 2007 i que al 2011 poden tenir a l’abast. Les declaracions del regidor fetes al desembre passat, les manté sense canviar ni una coma: ”Lluny d’acovardir-me, aquests actes contra mi o contra les meus propietats m’envalenteixen més encara si cap, i açò significa que la tasca que estem fent en el Bloc de Barxeta va per bon camí, però sempre hi ha una sèrie d’energúmens que no ho poden suportar”.