El Bloc d’Alzira demana una actuació urgent als voltants de l’escoleta de Tulell

escoleta-tulell4

El Bloc d’Alzira ha exigit esta setmana la realització d’actuacions urgents al voltant de l’Escoleta Infantil, per tal de adequar-la a les necessitats dels qui l’utilitzen. Des d’aquesta formació denuncien el creixement desmesurat de vegetació, tanques tombades i trencades, axí com la presència de restes de material d’obra i pedres.

escoleta-tulell

Segons el portaveu del Bloc en Alzira, Carles Aranda Mata, «la situació en que es troba actualment l’Escoleta Infantil ubicada en el polígon de Tulell és una mostra més de la paràlisi de l’equip de govern».

I es que, asseguren, en el cas de la vegetació que rodeja el centre, «pot desenvolupar-se o viure en ella una fauna diversa –rates, bestioles de tot tipus, etc»; les tanques «poden provocar accidents» i; les restes de material i les pedres «són unes eines perfectes per a destrossar vidres, llençar a coses (o persones)».

escoleta-tulell3

Estes condicions han d’evitar-se en qualsevol cas i en qualsevol espai públic de la ciutat però pensem que cal tindre una especial cura i diligència en aquest cas perquè recordem que els xiquets que van cada dia a l’Escoleta són de fins a tres anys, als que cal afegir als alumnes del Col·legi Tirant lo Blanch.

Ens consta que les denúncies del responsables de lEscoleta han sigut múltiples però hui és el dia que aquest espai educatiu presenta la imatge tan desoladora que mostren les fotografies. També l’aparcament i l’obertura del carrer paral·lel són urgents per poder donar una entrada i eixida als centres educatius ubicats en Tulell. En definitiva, demanem a la regidora d’educació, Sra. Juárez i a l’Alcaldessa, Sra. Bastidas una actuació immediata en els voltants de l’Escoleta Infantil de Tulell. Eixa actuació es pot concretar enviant a la Brigada Municipal i als integrants de borses de treball per netejar i condicionar eixe espai.