El BLOC d’Alzira demana més control en les obres de la biblioteca

No pot ser que una empresa embrute el carrer i no es netege des de fa setmanes perquè al final són els ciutadans els quepatixen les conseqüencies.

Com és de tots conegut, estan fent-se les obres de l’aparcament i la Biblioteca als carrers Hort dels Frares, Francesc Arbona, Colmenar i Arquebisbe Vich. Ja porten unes setmanes traient terra per tal de fer el ‘forat’ per al dit aparcament.

Els camions carregats ixen pel carrer Arquebisbe Vich. Per això aquest carrer es troba ple de terra des de fa setmanes. Açò provoca una polseguera important quan s’alça un poc de vent i quan passen els cotxes i, quan plou, es converteix en fang.

No pot ser que una empresa embrute el carrer i no es netege des de fa setmanes, perquè al final són els ciutadans els que pateixen les conseqüències.

Des del BLOC considerem que l’Ajuntament no ho pot consentir, i per això hem presentat un escrit per a que l’Ajuntament d’Alzira requerisca a l’empresa constructora per a que, quan els camions vagen a carregar terra, es faça càrrec de la neteja periòdica del carrer Arquebisbe Vich.

Si no fora el cas,una altra opció seria que s’encarregara l’empresa de neteja contractada per l’Ajuntament, i carregar el seu cost a l’empresa constructora.