Dialprix obrirà a Ontinyent un supermercat amb una plantilla de 12 treballadors

Directius del grup propietari de la marca “Dialprix” presenten a l’Alcalde d’Ontinyent els detalls de la seua aposta per la ciutat

El grup empresarial “Musgrave España” obrirà abans de l’estiu un supermercat “Dialprix” a Ontinyent, una superfície de 500 m2 destinada principalment a productes sense envasar, i que comptarà amb una plantilla de al voltant d’una dotzena de treballadors. El Director General del grup, Luis López; el Director de Vendes, Juan José Blasco; i el Responsable de Serveis Generals, José Francisco Toral, presentaven esta setmana a l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, els detalls de la seua aposta per invertir a la ciutat. L’Alcalde d’Ontinyent els donava la benvinguda, valorant l’arribada de Musgrave España a Ontinyent com “una nova mostra de la capacitat de la ciutat per a atraure noves iniciatives. Malgrat la crisi, Ontinyent està en el pla de futur de les empreses”, assenyalava el primer edil.

El nou supermercat, que està previst que s’ubique al Carrer Ereta, comptarà amb serveis de xarcuteria, panaderia, carnisseria, fruiteria i verduleria, i la inauguració es produirà entre els mesos d’abril i juny. El centre d’Ontinyent serà un dels primers en comptar amb la nova imatge de marca de “Dialprix”, que està sent objecte de renovació per part del grup Musgrave, que dirigeix al voltant de 80 supermercats principalment a les províncies de Castelló, València, Alacant i Múrcia, i que també gestiona altres marques com Super Valu, Dialsur o Dicost.