Concert de Nadal de La Primitiva Setabense

Demà dissabte al Gran Teatre

La Societat Musical La Primitiva Setabense ofereix demà dissabte el seu tradicional Concert de Nadal a les 19:30 hores al Gran Teatre de Xàtiva.

La Banda Jove, junt amb el Cor d’alumnes de la seua Escola de Música, interpretaran el millor del seu repertori per a felicitar el Nadal a tots els amants de la música en general i de la Vella en particular. Fent un poquet d’història, s’han de recordar els inicis d’aquests tipus de festivals nadalencs; i és que per la dècada dels noranta, la Música Vella va ser pionera en Xàtiva en aquest tipus d’espectacles.

Tots els professors i alumnes de l’escola estan treballant amb molta il·lusió perquè un any més el Concert siga del grat de tots els assistents. “Aquest acte tan emotiu és la cloenda perfecta per a tot un any de treball musical de tota la Societat, Escola d’educands i totes les seues agrupacions”, afirmen. Des de la Societat Musical La Primitiva Setabense “felicitem a tots els xativins aquestes festes de Nadal, de la millor manera que sabem, amb bona música”, afirmen.