Concert de la Joventut a Carcaixent

Tindrà lloc el 14 de setembre

El Consell de la Joventut de Carcaixent ha posat a la venda fins el 9 de setembre, les entrades anticipades del Concert per la Llengua 2013, a través de la plataforma de micromecenatge Verkami.

A hores d’ara, el Consell de la Joventut de Carcaixent ja ha tancat el cartell del Concert per la Llengua, que tindrà lloc el dissabte 14 de setembre de 2013, a partir de les 22.30 hores, a la zona esportiva FEVE. Els grups de l’edició de 2013 seran: Barbaritats, Assekes, Atzembla, Atupa i Txarango.

El projecte de micromecenatge anirà destinat al finançament íntegre del Concert per la Llengua, una forma de donar suport als grups novells de música en valencià. Així com ajudar les entitats col·laboradores del concert que són: Acció Cultural del País Valencià, Escola Valenciana i la protectora d’animals RIBERCAN.

Els preus de les aportacions al Verkami aniran des d’1 euro fins els 13 euros (entrada més samarreta). També es pot optar per comprar solament l’entrada, per import de 5 euros, o bé, la samarreta, per 8 euros.

Totes aquelles persones que vulguen, poden fer-se amb la samarreta del Concert per la Llengua amb el lema «Hi ha gent a qui no li agrada que es parle, s’escriga o es pense en català. És la mateixa gent a qui no li agrada que es parle, s’escriga o es pense», dedicada al cantautor alcoià, Ovidi Montllor.

Prèvia del Concert per la Llengua

El passat dissabte, 20 de juliol tingué lloc al pub Dau al Set la prèvia del Concert per la Llengua amb la participació dels grups amateurs Assekes, Barbaritats i Badok.

Els dos grups guanyadors han estat Assekes, de Benifaió, amb ritmes festius d’ska i Barbaritats, de Xàtiva, que demostrà perquè el seu rock comença ja a sonar per tot el País Valencià.

Podeu trobar més informació a:

http://www.verkami.com/projects/5392