Compromís per Ontinyent rebutja els pressupostos del govern central

Josep Francés: «Les retallades en els pressupostos públics per a l’any 2012 portaran un clar deteriorament de les condicions de vida dels ciutadans i, com no, dels serveis públics i les prestacions socials»

Compromís per Ontinyent, mitjançant el seu portaveu Josep Francés, recolza l’esmena a la totalitat als pressupostos generals de 2012 que ha registrat el diputat de Compromís al Congrés del diputats a Madrid, Joan Baldoví.
Entre els motius que presenta Compromís per a rebutjar els primers pressupostos del president Mariano Rajoy, es troba la sospita «de que no es compliran, com no s’estan complint les promeses electorals de no augmentar els impostos, el repagament sanitari, l’amnistia fiscal als més rics i poderosos i altres mesures conegudes», afirma Francés. «Per tant, els pressupostos de 2012 poden estar faltant a la veritat en el parlament i també a la Unió Europea», recalca.

Les retallades en els pressupostos públics per a l’any 2012 «portaran un clar deteriorament de les condicions de vida dels ciutadans i, com no, dels serveis públics i les prestacions socials, lamentablement ja tenim notícies del repagament sanitari que anunciàvem des de Compromís per Ontinyent ja fa temps». Francés diu que també serà greu «que els comptes presentants no serviran per a reactivar l’economia al conjunt de l’estat perquè es contraurà com a mínim un 1% i, a més a més, la desocupació arribarà a nivells de 5.600.000 persones. Tot açò fa qüestionar per què presenta l’executiu de Rajoy estos pressupostos», agrega.

Des de Compromís destaquen que «tot això acabarà afectant directament a la Comunitat Valenciana i a Ontinyent on ja tenim quasi 5.000 parats i no farà més que empitjorar la situació a la nostra ciutat i la comarca», manifesta.