El projecte «FPEmpresa» es presenta a la Casa de la Cultura de Xàtiva

La finalitat d’aquesta iniciativa és establir noves formes de relacionar-se i col·laborar entre els centres de Formació Professional i les empreses

La Casa de la Cultura de Xàtiva acull demà dijous a les 19 hores la presentació del projecte d’innovació «FPEmpresa», que compta amb la participació dels centres públics de Xàtiva que imparteixen Formació Professional, l’IES Lluís Simarro i La Costera.
Una de les finalitats és la d’establir noves formes de relacionar-se i col·laborar entre els centres d’FP i les empreses.

En l’acte estarà present el Director General de Formació i Qualificació Professional, Felipe Codina. La ponència estarà a càrrec de Jesús Mª Gómez, gerent d’INSTAGI, associació empresarial del País Basc, on duen molts anys col·laborant estretament i obtenint bons resultats.

Aquest projecte es marca com a objectiu buscar noves formes de col.laboració amb les empreses, i proporcionar una formació professional més coincident a les seues necessitats, permetent millorar la seua competitivitat i el nivell de qualificació dels alumnes.

Per a finalitzar l’acte de presentació, hi haurà un servei de catering preparat per alumnes d’hosteleria de l’IES Enguera.

Foto: http://ciegsa.es/ies-dr-lluis-simarro/