Bocairent: Una setmana a promoure la responsabilitat educativa

112

La iniciativa porta per lema «En Bocairent, eduquem tots»

«Prendre consciència de que l’educació és fonamental i que tots tenim una responsabilitat educativa» són els objectius de la 1a Setmana Educativa de Bocairent segons Óscar González, director de la Universitat de Pares que serveix de marc a aquesta iniciativa que es desenvoluparà entre el 23 i el 29 de maig pròxims. Per això, el lema triat és «En Bocairent, eduquem tots» perquè «pretenem que la població sencera siga partícip del projecte en el que estem treballant i fer realitat la implicació de tots en l’educació».

Xerrades, tallers, exposicions o, fins i tot, una reunió del Consell Infantil i Juvenil en el consistori són sols algunes de les més de vint activitats previstes per a xiquets, joves i progenitors amb el patrocini de la regidoria d’educació. A més, el prestigiós dissenyador local, Vicent Ramon Pascual, ha preparat un cartell a propòsit per al’ocasió.

La realització d’aquesta Setmana Educativa serà possible gràcies a la creació d’una comissió organitzadora de mares i pares sorgida dins de la pròpia Universitat de Pares i en la que porten treballant més de quatre mesos. Una implicació i dedicació imprescindible per a tirar endavant aquesta proposta al parer de González i que demostra que «els pares participen en temes educatius si se’ls ofereixen les eines adients tal com estan demostrant a Bocairent».

125

215

final6