Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva recull 1.400 quilos d’aliments

L’associació participarà a l’Assemblea de la Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí aquest dissabte a Puçol

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva està a punt de finalitzar la Caravana per la Pau en la qual s’han recollit aliments bàsics com arròs, sucre i oli per al poble sahrauí que es troba en els Campaments de Refugiats de Tinduf. A hores d’ara, la gent del col·lectiu es troba organitzant els aliments en caixes per a preparar-lo per a l’enviament. Es calcula que se superaran els 1.400 kg d’aliments.

Assemblea de la Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià

D’altra banad, Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva es desplaçarà el proper dissabte a Puçol per a participar a l’Assemblea de la Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià (FASPS-PV). En aquest esdeveniment es farà un balanç de les activitats de l’any passat, s’aprovarà la memòria econòmica i es començaran a programar les activitats per al 2014.

Concentració. “Per una MINURSO amb competències en la vigilància dels drets humans”

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva s’ha adherit a la Campanya Internacional «per una minurso amb competències en la vigilància dels drets humans».

A més a més, s’ha establert un calendari internacional de concentracions amb la finalitat d’augmentar la visibilització i pressió de la campanya. La Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià ha preparat les següents concentracions:

Dissabte 15 de febrer, a les 12 hores davant de la Casa de Cultura de Puçol.

Dissabte 15 de març, a les 12 hores davant del Consolat del Marroc a València.

Dimarts 15 d’abril, a les 19 hores davant l’oficina consular francesa a València.