Albaida acull una conferència sobre el comerç electrònic

Demà dijous al Museu de Titelles

L’Institut Ignasi Villalonga i l’Ajuntament d’Albaida organitzen la conferència «El comerç electrònic. Pràctica i experiències» que tindrà lloc demà dijous a les 20 hores al hall del Museu de Titelles.

En la xarrada han col·laborat l’associació de comerciants d’Albaida, Acisa, la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida, COEVAL; i l’associació d’empreses tèxtils de la comarca, ATEVAL. La conferència està inclosa dintre del II Cicle d’Economia i territori a l’Euroregió de l’Arc Mediterrani i va dirigida a comerciants i empresaris de la zona.

Participaran en la taula rodona Josep Obiols, director d’operacions d’INASE informàtica; José Luís Fuster, gerent de carnsfuster.com (alimentació); Pau Ginés, director de imotiu.com (disseny de mobles a mida); i Vicente Febrer, consultor de covaltic.es (serveis empresarials).

Amb aquesta conferència es pretén oferir als comerciants i empresaris d’Albaida i de la Vall, una nova perspectiva sobre l’ús i l’aprofitament d’internet, que cada vegada més empreses i negocis venen realitzant. Posar al seu abast les eines, els productes i/o serveis que faciliten la seua incorporació i ús per tal de fer créixer el seu negoci. Així com, convertir la xarxa en una gran ferramenta on difondre els diferents tipus de productes i serveis, amb la finalitat de poder comercialitzar tot allò que produeixen.