Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva es mostra satisfet amb el resultat del calendari solidari

Últims Calendaris Solidaris amb el Poble Sahrauí 2012

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva es mostra satisfet amb el resultat del calendari solidari amb el Poble Sahrauí que va editar pel novembre passat. El col·lectiu va fer una tirada de 750 exemplars que a hores d’ara sols queden uns 50. El calendari d’enguany ha tingut molt bona acollida per part de la gent ja que ha quedat sorpresa del treball realitzat i de la manera en la qual apareixen els xiquets i xiquetes sahrauís.

Cal recordar que les fotos i el disseny del calendari del 2012 han estat realitzades per la fotògrafa Alba Soler i que a les seues pàgines es poden trobar els xiquets i xiquetes sahrauís que van estar a les ciutats de Xàtiva, Genovés i La Granja de la Costera durant el passat programa de Vacances en Pau 2011. Les fotos han estat realitzades al paratge natural de la Cova Negra de Xàtiva.

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva pretén vendre aquest calendari per tal de sufragar les despeses de les seues activitats de cooperació amb el poble sahrauí. Volem agrair a totes les persones que han col·laborat amb l’adquisició del calendari així com a les empreses i botigues que han publicitat els seus negocis a les nostres pàgines.

Les persones que encara estiguen interessades amb aquest calendari el poden adquirir al preu de 5 euros. En Xàtiva es pot adquirir a les llibreries El Vaixell i La Costera, a la Fruiteria De la terra, a la Clínica Veterinària Xàtiva, a la papereria La Milotxa, al Kiosc La Revisteta i La Tella, a García Joyeros i a Un vinet?… En Genovés es potcomprar en SuperMax.