Amics del Poble Sahrauí celebra el Dia del Refugiat

La formació s’adhereix a la convocatòria de la Federació d’Associacions de Solidaritat

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva continua amb les activitats de difusió i sensibilització sobre la causa sahrauí i, s’ha adherit a la concentració que commemora el Dia Mundial del Refugia. Aquesta jornada l’ha convocada la Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià (FASPS) per al proper dimecres 20 de juny, a les 20 hores, davant el Consolat del Marroc en València.

Des d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva insisteixen en la importància de participar en aquest acte, ja que a principis del mes de juliol i dins del programa de Vacances en Pau 2012, el col·lectiu acollirà a xiquets i xiquetes sahrauís procedents dels campaments de refugiats de Tinduf. Cal recordar que una part de la població sahrauí es troba en aquestos Campaments de refugiats des de 1975.

Una vegada més la Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià convoca a les associacions i simpatitzants per la causa sahrauí per a iniciar un procés de conscienciació dirigit a tots els ciutadans respecte a la situació de la població sahrauí en general i en concret als que es troben als Campaments de Refugiats de Tinduf.