Alzira: Agenda d’activitats de març


III Jornades d’animació lectora a Ondara

Avui dilluns comencen les III Jornades d’animació lectora a Ondara, que comptaran enguany amb Fabricio Caivano com a convidat d’honor, fundador i director de la revista Cuadernos de Pedagogía. En aquestes jornades participarà també Susana Montemayor, coordinadora de les aules enllaç de la Comunitat de Madrid, i Elisa Yuste, coordinadora de l’àrea de promoció de la lectura de la Fundació Germán Sánchez Ruipérez, que explicarà els projectes i programes d’aquesta Fundació.

Escola Inclusiva. IX Jornades educatives de Cullera

La novena edició de les Jornades educatives de Cullera, que començarà el pròxim 24 de març, està dedicada a l’escola inclusiva, una escola per a saber i per a viure sense exclusions. Durant tres dies, no sols es parlarà dels processos per a establir les línies de l’escola inclusiva a les aules, sinó que també es presentaran diverses experiències educatives en aquest sentit. Obrirà les jornades la ponència de Miguel López Melero, catedràtic i investigador del projecte Roma, «De la exclusión a la inclusión: un proceso de humanización».

XI Premis d’Innovació Educativa «Ciutat d’Alzira»

L’Ajuntament d’Alzira ha publicat les bases de la novena edició dels Premis d’Innovació Educativa «Ciutat d’Alzira». La convocatòria inclou el IV Premi d’Experiències de Foment de la Lectura «Ciutat d’Alzira», que té per objectiu potenciar les diverses actuacions que des dels centres escolars i des d’altres àmbits de la nostra societat s’estan portant a cap per a fomentar i consolidar l’hàbit lector entre la població infantil i juvenil. El termini de presentació dels treballs finalitza el 30 de setembre de 2009.