Albaida desplega una xarxa pública wifi a la Plaça Major

Qualsevol persona pot fer ús del servei i no cal donar-se d´alta ni obtindre cap clau per connectar-se

L’ Ajuntament d’Albaida inicia hui el desplegament de la nova xarxa “Sona Wifi”, una xarxa pública d’accés bàsic, gratuït i sense fils a Internet que estarà operativa a l´entorn de la plaça Major.

Connectar-se a Internet a l’aire lliure i amb l’encant de fer-ho al mateix cor del centre històric, ara és possible a Albaida. L’Ajuntament ha posat en marxa a la Plaça Major de la població, la seua primera plaça pública WiFi, que ofereix al mig del carrer i sense cables accés lliure i gratuït a Internet. Aquest nou servei suposa un cost zero per a les arques municipals, ja que es realitza a través del projecte “Wifi Ciudadano” de la Diputació de València.

Aquesta plaça WiFi d´aproximadament 900 metres quadrats, cobreix practicament la totalitat de la plaça Major, i ofereix als veïns i visitants serveis d’Internet, podent navegar obertament per la Xarxa així com realitzar tràmits amb les administracions.

Segons l´Alcalde, Josep Antoni Albert, «pot fer ús del servei qualsevol veí i no cal donar-se d´alta ni obtindre cap clau per connectar-se. Es podrà accedir a internet de forma gratuïta des d´un portal de la Diputació i l´Ajuntament”.

Foto: arteguias.com