AKÍ celebra aquesta setmana el segon aniversari a Xàtiva

Amb regals, descomptes i activitats per a tota la família

L’empresa AKÍ, especialitzada en bricolatge, jardineria i decoració i reconeguda per la proximitat, l’equip de professionals i els preus assequibles que ofereix, celebra el seu segon aniversari a Xàtiva, amb descomptes importants i activitats per a tota la família.

La companyia AKÍ ha creat un calendari molt especial des de hui dilluns fins al dissabte a les seues instal·lacions que es troben al Parc Comercial la Vila, al costat de la Ciutat de l’Esport de Xàtiva.

Durant tota la setmana, els professionals d’AKÍ Xàtiva rebran els clients amb desdejunis i promocions en productes i serveis, com ara un 4×3 en plantes naturals, regalant la de menor import; el segon afilament de ganivets i la segona còpia de claus gratuïts. El divendres 28 i el dissabte 1, s’oferirà el 15% de descompte en serveis d’instal·lació i transport.

Avantatges SinFín

Els clients que tinguen la targeta gratuïta SinFín d’AKÍ podran gaudir d’un 15% de descompte en tots els productes. Qui no haja sol·licitat encara la targeta podrà aconseguir una bossa de ràfia de regal quan ho faça.

Aprendre i compartir
Els clients més emprenedors podran gaudir de demostracions en directe amb els següents tallers que AKÍ proposa:
Com utilitzar les ferramentes Works, el dilluns 24 (11-14 h i 16-21 h).
Com instal·lar fàcilment un sòl vinílic, el dimarts 25 (11-13 h).
Com usar motoserres i desbrossadores McLand, el dimecres 26 (9-13 h).
Com utilitzar ferramentes Bosch i Dremel, el dijous 27 (11-14 h i 16-21 h).
Com instal·lar bigues i plaques de poliestiré, el dijous 27 (18-20 h).
Idees fàcils de bricolatge amb goma d’apegar i coles, el divendres 28 i el dissabte 1 (16- 20 h).
Com reparar mobles de fusta, el dissabte 1 (12-14 h).

El dissabte 1 de març es clausura la celebració amb una barbacoa gratuïta i un castell inflable per als xiquets i les xiquetes.

AKÍ Xàtiva representa el nou concepte d’AKÍ Bricolaje, un establiment que, a més d’integrar els valors fonamentals de la companyia, està especialitzat en el tracte personal cap al client i ofereix una gamma més gran de productes adaptats a les necessitats locals.