Ainoa, l’última xiqueta nascuda al 2011 a Xàtiva

El último nacido del 2011 fue Ainoa, de Xátiva, que nació a las 19:20 de la tarde.

Un any més, avui de matí, 2 de gener del 2012, l’alcalde de Xàtiva, Alfonso Rus i part de la corporació municipal, han estat a l’hospital de Xàtiva per visitar als últims xiquets nascuts al 2011 i als primers del 2012.

Han visitat 6 xiquets, dos d’ells bessons. Ainoa és el nom de la última xiqueta del 2011 nascuda a Xàtiva. Concretament a les 19.20h. del dissabte 31 de desembre. I a més és xativina. La primera xiqueta del 2012 va nàixer a la 1.20, és de Vilanova de Castelló, i a més, és la segona xiqueta de l’any de la comunitat. A llarg del dia 1 van haver 4 parts més.

«Ã‰s l’acte més bonic que una persona pot vindre a l’hospital.» ha afirmat la regidora de sanitat, Yolanda Sipán. «A més, gratifica vore com ha treballat el personal de l’hospital aquestos dies, i a més, vore l’alegria dels pares. En aquest acte l’ajuntament vol donar la benvinguda a aquestos xiquets, tant de Xàtiva, com de la comarca«.

Julian García del Caño, gerent del departament de salut Xàtiva-Ontinyen, ha explicat que l’hospital, a pesar de les dates que eren, ha treballat amb total normalitat, amb el personal necessari er atendre tota la demanda. I en general, en cap d’any, la nit es va desenvolupar com qualsevol altre any, amb les típiques intoxicacions etíliques i dos policontusionats per un accident de tràfic, però que no presenten gravetat.

A las 00:37 llegaba Carla, de Villanueva de Castelló, con un peso de 3.180 kg., la segunda en nacer en la Comunitat; a las 12:45 nació Qumal, de madre paquistaní, con 2,250 kg; a las 14:00 nació otra niña, Mireia, también de Villanueva de Castelló, con un peso de 3.790 kg. Por último nació un niño, Pedro, con 3.900 kg.

Julián García del Caño también ha dado la enhorabuena a los recientes padres.