La corporació municipal visita l’escoleta de Nadal

Membres de la corporació municipal de l’ajuntament de Xàtiva, encapçalats per l’alcalde de la ciutat Alfonso Rus, han visitat aquest matí l‘escoleta de Nadal, que s’està realitzant aquestos dies al col·legi Gozalbez Vera.

El regidors i l’alcalde han visitat als 90 xiquets que participen en l’escola. Es troben dividits en 5 grups, de 3 a 4 anys, 5 anys, 6 anys, 7 i 8 anys, i 9,10 i 11 anys. Els alumnes realitzen tallers, jocs, danses… En un horari de 9 a 13.30h., fins el proper 5 de gener.

El regidor de joventut, Enrique Perigüell, ha afirmat estar molt content, ja que, com ha declarat, «són 8 dies que als pares els ve molt be aquest servei, i els menuts també gaudeixen, ja que no estan en casa tancats tot el dia, sinó que jugant i divertint-se.» També ha indicat que de cara a l’any que ve, intentaran ampliar-la, ja que aquest any s’han quedat molts xiquets fora per falta de places.

Així mateix, el regidor ha comentat que ja estan preparant l’escoleta de pasqua, i com en aquesta legislatura també és l’encarregat de medi ambient, vol enfocar-la a aquest aspecte. «Encara no sabem com, però la idea és fer l’escoleta al paratge de la cova negra i centrada en el medi ambient«.

Un comentario sobre “La corporació municipal visita l’escoleta de Nadal”

Los comentarios están cerrados.