ACPV ja porta recollides 270.000 signatures per TV3 a la Comunitat Valenciana


La Iniciativa Legislativa Popular “Televisió sense Fronteres” impulsada per Acció Cultural del País Valencià començà fa ara dos mesos la recollida de signatures. El número actual de signatures recollides és de 270.000.

La campanya està sent molt positiva i Acció Cultural està comptant amb l’ajut de nombrosos voluntaris que col·laboren de forma anònima en la recollida de signatures. Clar exemple del voluntariat que s’ha creat al voltant d’aquesta iniciativa són les 250 persones que acudiren el passat 13 de desembre al Principat de Catalunya, amb motiu de la convocatòria de més d’un centenar de referèndums a diverses poblacions, a recollir signatures.

El proper acte al que s’acudirà serà el partit Catalunya-Argentina, que se celebrarà el dimarts 22 de desembre a Barcelona, al Camp Nou. Per anar al partit s’estan organitzant autobusos de voluntaris que sortiran de diversos punts del País Valencià, als quals pot apuntar-se tot aquell que vulga col·laborar.

L’organització compta amb el suport de partits polítics, sindicats i associacions, entre els quals hi ha molts fedataris que són les persones responsables de recollir signatures i donar fe que aquestes són reals. Actualment comptem amb 1.740 fedataris i s’ha desplegat una infraestructura de 70 taules (punts de recollida de carrer) arreu dels Països Catalans, que continuaran a les poblacions fins que finalitze la campanya (primera setmana de març de 2010). També són molts els ajuntaments que han aprovat la moció d’adhesió a la iniciativa.

La campanya ha estat presentada en roda de premsa a Alacant, Alcoi, Barcelona, Castelló, Ciutadella de Menorca, Dénia, Gandia, Girona, L’Eliana, Lleida, Ontinyent, Palma de Mallorca, Tarragona, València i Vila-real.

El ritme d’arreplegada de signatures és molt positiu i des d’ACPV ens mostrem convençuts que arribarem a les 500.000 signatures necessàries abans del termini, però no volem aturar-nos i confiar-nos. Per aquest motiu demanem a tota la ciutadania que ens done suport i col·labore amb la iniciativa acudint a signar a la llarga llista de punts de recollida, i implicant-se activament en la recollida demanant plecs de signatures.

A la web televisiosensefronteres.cat trobareu tota la informació relativa a la Iniciativa Legislativa Popular, i trobareu també la localització exacta de tots els punts on podeu adreçar-vos per a signar.