3r Concurs de fotografia de Moros i cristians de Bocairent (2015)

L’Associació de festes de Bocairent convoca el tercer concurs fotogràfic
El certamen sobre els Moros i cristians del 2015 reparteix 600 euros en premis
L’Associació de festes de Moros i cristians a sant Blai de Bocairent acaba de convocar el tercer concurs fotogràfic sobre les celebracions del 2015 els dies grans dels quals arrancaran divendres pròxim, 6 de febrer. El certamen està obert a aficionats i a professionals i posarà en joc 600 euros en premis gràcies al patrocini de l’Ajuntament que sufragarà el màxim guardó, dotat amb 200 euros; de l’entitat convocant, encarregada del segon i del tercer premi amb 150 i 100 euros respectivament, i de les tres formacions musicals locals (l’Associació unió musical, el grup de dolçainers i de tabalers l’Aljub i la societat musical Vila de Bocairent) responsables dels tres accèssits de 50 euros cadascun.

El termini per presentar les instantànies finalitzarà el 15 d’abril, moment a partir del qual l’Associació de festes reunirà el jurat encarregat de seleccionar les fotografies més reeixides. Posteriorment, una exposició servirà per contemplar totes les obres a concurs

 

Participants

1.1. Poden participar en aques concurs totems les persones aficionades o professionals ce la fotografía, de nacionalista espanyola o estrangera.

2. Tema

2.1. La temática de les fotografíes versarà sobre les festes de Moros i cristians de Bocairent del 2015.

Nombre d’obres

3.1. Cada autor por presentar un màxim de sis fotografíes.

3.2. S’ad metran fotografies en color,en blanc-i-negre o en sèpia.

3.3. El formar de les fotografíes serà lliure, però les dimensiones màximes seran de 40 x 50 cm.

3.4. Les obres es presentaran muntades sobre cartolina negra horizontal o vertical de 40 x 50 cm.

Identificació

4.1. Cada obras ’identificarà amb un sollema. Al darrere de cada fotografia figurarà el lema amb el títol de la mateixa.

4.2. Les obres aniran acompanyades d’unsobre d’identificació tancat. Al’exterior del sobre, constarà el lema de les fotografies i, al seu interior, un full amb el nom, els cognoms, l’adreça, el telèfon i l’adreça electrònic de l’autor. A més a més, s’haurà d’incloure la relació d’obres presentades amb el títol de cadascuna.

4.3. També es presentarà un CD amb les fotografies presentades enformat RAW (TIFF) o JPG. En la caràtula del CD es posarà el lema de l’autor de les fotografies.

4.4. Totes les obres,el sobre d’identificació i el CD anidan dina d’un sobre granal’exterior del qual sola figurarà:
2n Concurs de fotografia de Moros i cristians de Bocairent (2015) Lema:

Enviament

5.1. Les fotos han de ser remeses a la seu del’Associació de festes (plaça de Joan de Joanes, 14 o Bústia de Correus núm. 39; 46880, Bocairent) o a l’Oficina de turisme de l’Ajuntament de Bocairent (plaça de l’Ajuntament, 20; 46880, Bocairent).

Admissió i selecció

6.1. El jurat estarà format per persones competents en el món de la fotografia i per representants de l’Associació de festes de Moros i cristians de sant Blai. Seran els encarregats de revisar les obres presentades i de comprovar que s’ajusten a les bases presents. Al mateix temps, es rebutjaran les obres que no complisquen les normes establertes.

6.2. Els concursants sols podran optara un premi.

6.3. El termini per presentar les obres finalitzarà el 15 d’abril del 2015.

Premis

1r premi, patrocinat per l’Ajuntament de Bocairent: ________________ 200 €

2n premi, patrocinat per l’Associació de festes:____________________ 150 €

3r premi, patrocinat per l’Associació de festes: ____________________ 100 €

1r accèssit, patrocinat per l’Associació unió musical de Bocairent:_______50 €

2n accèssit, patrocinat pel grup de dolçainers i tabalers l’Aljub: _________50 €

3r accèssit, patrocinat per la societat musical Vila de Bocairent: _________50 €

 

Exposició i lliurament de premis

8.1. Les obres presentades formaran part d’una exposició que es realitzarà a la sala Joan de Joanes on es farà públic el resultat del concurs. El lliurament dels premis tindrà lloc durant el 73 Concert fester, inclòs en la programació de la festa del Panellet de l’Associació.

8.2. Serà responsabilitat de l’autor qualsevol reclamación per l’ús de la imatge de les persones que apareguen a les fotografíes.

8.3. Les obres podrán ser retirades a partir del mes de setembre a l’Oficina de turismo de l’Ajuntament de Bocairent.

La junta directiva publicarà al Programa de festes del 2016 les fotografies premiades, que passaran a ser propietat de l’Associació de festes. La resta d’obres presentades podran ser seleccionades per a la confecció i l’edició del programa o d’altres publicacions. La totalitat de les obres es publicaran al web de l’Associació de festes (www.santblai.org).